Toeleveranciers HoutSkeletBouw

Door onze gedegen kennis en slimme werkwijze zorgen wij voor een volledige uitwerking van uw project zodat het tot in detail past. Wij gaan net dat stapje verder waar nodig is.

Pijnpunt: Heeft u een mooie opdracht gegund gekregen maar geen tijd of capaciteit om de voorbereiding op te pakken? Carpe Scientia helpt!

Voor meerdere prefab houtskeletbouw leveranciers mogen wij het gehele voorbereidingsproces uit handen nemen. Met uw productieproces als uitgangspunt. Onze ervaring in verschillende bouwmethodes in combinatie met de kennis van houtskeletbouw maakt dat Carpe Scientia uw project tot in de puntjes kan voorbereiden.

Wij werken met Revit en dit zorgt voor een optimale uitwisseling met andere samenwerkende partijen.

Wij doen net het stapje extra voor u en uw klant.

Zekerheid van resultaat

Het uitwerken van houtskeletbouw projecten behoort tot de kerntaken van Carpe Scientia. Of het nu gaat om stelkozijnen, gevel vullende elementen of volledige houtskeletbouw woningen.

Wij zijn de juiste partij!

Om het voorbereidingsproces optimaal te laten verlopen hebben wij een gestructureerde werkwijze  opgezet gebaseerd op het Scrum principe. Het begint met een duidelijke opdracht en een inventarisatie van uw wensen met betrekking tot de wijze van uitwerking. Vervolgens werken we in korte sprints naar het gewenste eindresultaat, procesbewaking gegarandeerd.

SCHEMA

Door bovenstaande stappen zorgvuldig te nemen bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. We werken niet van grof naar fijn, maar van randvoorwaarden naar element. Eerst de indelingen van de elementen, doorsnedes en details definitief voordat we starten met het uitwerken van de elementen. De uiteindelijke overdracht doen we persoonlijk.

Eenvoudig te bestellen

Vanuit het Revit model leveren we standaard de bestel- en zaaglijsten in Excel aan. Binnenkort bieden wij ook de mogelijkheid om BVX zaagbestanden aan te leveren. Hiermee kunt u het zaagwerk volledig uitbesteden.

Signalerende functie

Meer- en minderwerk is in uw werk bijna niet te voorkomen. Dit houden wij dan ook nauwlettend voor u in de gaten. Gedurende het proces signaleren wij direct de verschillen en koppelen die naar u terug. U kunt gelijk met uw opdrachtgever om tafel om zo een achteraf discussie te voorkomen.

 

Contact